4321 zayıflama hapı nedir?

FİTOTERAPİ / Bitkisel Kaynaklı Tedavi Destek Bilimi alanında uzman olan Arkopharma laboratuarlarınca geliştirilen 4321 zayıflama ilacı bitkibilim uzmanlarının da onayladığı 10 çeşit farklı etkide bitkiyi bir araya getiren komple zayıflama ve detoks çözeltisidir.

BİTKİLERLE GELEN FAYDA 4321 içeriği

4 özel bitki: yeşil çay, siyah çay, zencefil ve arpa. metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamayı destekliyor.3 özel bitki: karahindiba, rezene, kereviz. vücuttan Su atılımını hızlandırarak ödemi gideriyor.2 özel bitki: hindiba, kabak; güçlü antioksidan özellikleriyle toksinlerden arındırıyor,1 özel bitki: greyfurt; yağ depolanmasını engelleyerek vücudu sıkılaştırıyor.

4321 ZAYIFLAMA İLACININ ÖZELLİKLERİ / AVANTAJLARI

4: Sıvı formuyla uygulaması çok kolay,3: Laksatif içermediği için ishale neden olmaz,2: Bitkisel içeriği ile etkinliği kanıtlanmış, tamamen doğal bir içecektir,1: Detoks Toksinlerden arındırıcı etkiye sahiptir.

4321 NASIL KULLANILACAK?

4 Gün boyunca: her gün 4 kapak,3 gün boyunca: her gün 3 kapak,2 gün boyunca: her gün 2 kapak,10. gün: 1 kapak, Sabahları 1 Litre suya: karıştırılarak, belirli aralıklarla akşama kadar tüketilmelidir.

4321 ZAYIFLAMA İLAÇ ETKİLEŞİMİ Bilinen ilaç etkileşimi bulunmamaktadır. Özel durumlarda ( hipertansyon ve hipertroidi olan hastalarda tansiyon artışı ile ilgili bir bulgu bulunmamakla beraber kullanımın ilk birkaç gününde tansiyonun izlenmesi ve ani bir artışta kullanıma son verilmesi önerilmektedir.

LAKSATİF ETKİ YARATMAZ, İSHALE NEDEN OLMAZ Zayıflama ürünleri kullanırken, bir çoğumuzun ilk endişesi;bağırsakların fazla faaliyetiyle ishale yol açmasıdır. 4321 gibi Zayıflamaya Destek Ürünler; bir çok kişinin problemi haline gelen bağırsak tembelliğini gidererek, normal faaliyetine döndürmelidir. 4321 içeriğindeki Bitkilerin etkileriyle bağırsak tembelliğini gidermekte ve hayatımızı engelleyen ishal gibi şikayetlere yol açmamaktadır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.